کارگاه بین المللی سکوهای بومی فاوا با حضور نمایندگان ایران
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ کارگاه بین المللی با موضوع «سکوهای بومی فاوا: فرصتها و چالشها» در فروم جامعه اطلاعاتی و دانشی ITU با حضور نمایندگان کشورمان برگزار شد.
در این کارگاه تخصصی که با حضور مدیران پلتفرمهای موفق بومی، مدیران دولتی و برخی پژوهشگران دانشگاهی از ایران برگزار شد، در خصوص شاخصهای بینالمللی فناوری اطلاعات و مدل توسعه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات گزارشاتی ارائه گردید.
همچنین در این کارگاه چالش ها و فرصتهای پلتفرم های فاوا در مقیاس ملی و بین المللی، از جمله چالش های قانونی، تنظیمی و همچنین نقش این پلتفرم ها در اکوسیستم اقتصاد دیجیتال مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این نشست دکتر لیلا منصوری فر، مدیر گروه توسعه مطالعات اقتصاد دیجیتال پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اهمیت قانون مسئولیت درحمایت از فعالیت پلتفرم های آنلاین و تشویق سرمایه گذاری و نوآوری در این کارگاه به سخنرانی پرداخت.
در ادامه نیز دکتر شاه حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و رییس نشست، دکتر منکرسی معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات، نیل روی متخصص دولت دیجیتال در ITU، مهندس نیکوفر معاون اسنپ و مهندسی عبداللهی متخصص تنظیم مقررات دیجیتال از کافه بازار سایر سخنرانان بودند.
گفتنی است، فروم جامعه اطلاعاتی و دانشی، بزرگترین گردهمایی جهانی در خصوص کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات است که هر ساله توسط اتحادیه جهانی ارتباطات برگزار میشود و در سال جاری نیز بیش از دو هزار و 700 نفر از 150 کشور جهان در آن حضور دارند. نشستها و جلسات این رویداد در سطوح مختلف شامل وزرا، مدیران نهادهای جهانی مرتبط، کارشناسان شرکتهای بزرگ، پژوهشگران و محققان دانشگاهی برگزار میشود. در فروم سال 2023، کارگاههای تخصصی به صورت برخط برگزار میشود تا سخنرانان و شرکت کنندگان از نقاط مختلف جهان بتوانند در آن شرکت کنند.