کارگاه آموزشی پایش دولت الکترونیکی با حضور مدرسان سازمان ملل
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات کارگاه مذکور در طی سه روز از 12 تا 14 اسفند ماه با همکاری دپارتمان امور اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد و با حضور نمایندگان بیش از 65 دستگاه اجرایی برپا بود.
بنا بر این گزارش در نخستین گارگاه آموزشی پایش دولت الکترونیکی در ایران که با همکاری سازمان ملل برگزار شد، ارزیابی آزمایشی وضعیت ایران بر اساس چاچوب METER انجام گردید. (METRE، ابزاری برای خودارزیابی آمادگی دولت الکترونیک در هر کشور است)
این گزارش حاکی است در این کارگاه سه روزه، امکان ارزیابی از موضوعاتی مانند تقاضاها، نیازمندیها، حوزههای اولویتدار فناوری، محیط توانمندساز، ساختار نهاد راهبری، سطح تعامل میاندستگاهی و سایر جنبههای کلیدی دیگر برای دو طرف فراهم و هم چنین زمینه ایجاد نقشهراهی برای فعالیتهای کوتاهمدت و بلندمدت آتی ایجاد گردید.
تعریف معیارهایی برای توسعه و ارزیابی خدمات الکترونیکی، هماهنگی برای بهبود خدمات الکترونیکی، بحث و بررسی در رابطه با ایجاد پنجره واحد بهمنظور بهبود ارائه خدمات و بحث و بررسی در رابطه با چگونگی بهبود رتبه ایران در شاخص توسعه دولت الکترونیک و شاخص مشارکت الکترونیک از جمله محورهای مورد بررسی در این کارگاه سه روزه بود.
گفتنی است جایگاه دولت الکترونیک ایران براساس آخرین ارزیابی سازمان ملل در مورد دولت الکترونیک در سال 2014 در بین 194 کشور، 105 است که امیدواریم با همکاری مناسب با سازمان ملل شاهد ارتقاء جایگاه کشور در حوزه دولت الکترونیک باشیم.