کارگاه آموزشی "مراکز رشد (انکوباتورهای) مجازی: سکویی برای حمایت از راه اندازی کسب وکارهای نوپای فاوا" در پژوهشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، درپی برگزاری سلسله کارگاههای آموزشی در حوزه کسب و کار توسط گروه توسعه کسب و کار و کارآفرینی فاوا در پژوهشکده سیاستگذاری و مدیریت راهبردی فاوا، کارگاه "مراکز رشد (انکوباتورهای) مجازی: سکویی برای حمایت از راه اندازی کسب وکارهای نوپای فاوا" توسط مهندس حامد شعبانی برگزار گردید.
بنا بر این گزارش در این کارگاه ابتدا تعریفی از انکوباتور یا مراکز رشد با همراه کردن نظر شرکت کنندگان به بررسی انواع مراکز رشد حقیقی و مجازی پرداخته و مزایا و معایب هریک توسط پژوهشگر پژوهشکده سیاستگذاری و مدیریت راهبردی فاوا به بحث گذاشته شد. همچنین بر توانایی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با ایجاد مرکز رشد مجازی به حمایت و توسعه کسب وکارها در حوزه فاوا تأکید گردید، در این جلسه حاضرین ضمن تبادل نظر با انواع گونههای مراکز رشد آشنا شدند.
در ادامه کارگاه نیز پرسش نامههایی جهت نظر سنجی در خصوص سرویسهای قابل ارایه به کسب و کارهای نوپا در مراکز رشد مجازی بین شرکت کنندگان توزیع و با توضیحات تکمیلی، زیر سیستمها و خدمات الکترونیکی قابل ارایه توسط مراکز رشد تشریح گردید و حاضرین جهت بهبود طرح به تکمیل آن پرداختند.
پس از جمع آوری پرسشنامهها با ارایه بوم مدلهای کسب وکار از مراکز رشد موفق جهانی به چند نمونه شتاب دهنده داخلی نیز اشاره گردید و ضمن معرفی به نحوه فعالیت این مراکز در داخل کشور پرداخته شد.
شایان ذکر است، در پایان کارگاه نیز شرکت کنندگان سوالات خود را پیرامون مراکز رشد حقیقی و مجازی و همچنین سرویسهای قابل ارایه به کارآفرینان مطرح و دیدگاههای خود را از ایجاد مرکز رشد مجازی در کشور در میان گذاشته و تاکید داشتند برای توسعه صنعت فاوا در کشور بخصوص در حوزههای فناوریهای جدید و نوپا ایجاد چنین مراکز رشدی به صورت مجازی ضروری میباشد.