پانل آینده نگاری طرح جویشگر بومی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، در این نشست ابتدا دکتر علیرضا یاری " مجری طرح"، ضمن معرفی پروژه "آیندهنگاری و تهیه ره نگاشت فناوری جویشگر بومی" به تشریح ضرورت و اهمیت دستاوردها و نتایج این پروژه در پیشبرد اهداف طرح جویشگر بومی پرداختند.
بنا بر این گزارش جلسه پانل شناسایی و رتبهبندی عدم قطعیتهای کلیدی با ایراد سخنانی از سوی دکتر حجت اله حاجی حسینی به عنوان رئیس جلسه، رسماً آغاز گردید. ایشان ضمن معرفی ساختار تشکیلاتی پروژه، کلیاتی پیرامون متدلوژی اجرای پروژه، و اهداف برگزاری این جلسه را ارائه نمودند. در ادامه نماینده گروه پژوهشی پروژه، با هدف آشنایی مدعوین در خصوص معرفی چالشهای طرح شامل مواجهه با محیطی نو شونده و دستخوش عدم قطعیت، افزایش پیچیدگی و عدم قطعیت محیط، تصمیمگیری درباره آینده فعالیتی شگرف و فزاینده به ناامیدی و سرگشتگی، کشف هر چه بیشتر و مؤثرتر آینده جویشگر بومی نیازمند استفاده و کاربست ابزارها و روشهای توانمند و کارا، سخنانی را بیان نمود.
در ادامه، پیشرانهای موردنظر معرفی گردیده و بدین ترتیب فضای مناسب جهت بحث و بررسی پیرامون پیشرانها طرح جویشگر از طریق ایجاد ذهن انگیزی در خصوص عدم قطعیتهای کلیدی که در تدوین سناریوها نقش مؤثری را ایفا خواهند نمود، ایجاد گردید. در روند برگزاری این جلسه، خبرگان حاضر در این خصوص به بحث و تبادلنظر پرداختند بهگونهای که واکاوی هریک از این پیشرانها بهقدر لزوم صورت پذیرفت. در انتهای این جلسه، پرسشنامههایی توزیع گردید که طی آن نظرات هر یک از خبرگان در خصوص شناسایی و رتبهبندی عدم قطعیتهای کلیدی هر یک از پیشرانهای اخذ گردید.
گفتنی است فاز اول پروژه "آیندهنگاری و تهیه ره نگاشت فناوری جویشگر بومی" به تدوین سناریوهای آیندههای بدیل طرح جویشگر منتهی خواهد شد.
در ضمن سایت جویشگر بومی به آدرس"www.didras.ir" تمام اطلاعات مربوط به این طرح قابلدسترسی برای علاقهمندان است.