وزیر ارتباطات بر ارتقای جایگاه ICT استان اردبیل تاکید کرد
وزیر ارتباطات در نشست مشترک با فعالان حوزهICT استان اردبیل، گفت: برنامه بسیار خوبی برای استان طراحی شده و با سرمایه گذاریهای صورت گرفته در زیرساختها در دو سال گذشته عزم ما بر این است که جایگاه ICTاستان ارتقا یابد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی پس از ورود به استان اردبیل و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، در نشست مشترک با فعالان حوزهICT استان با بیان این مطلب گفت: در ابتدای دولت در بررسیها مشخص شد ICTاستان در شان مردم آن نیست و برنامه بسیار خوبی برای استان طراحی شده و عزم ما این است که جایگاه استان ارتقا یابد.
دکتر واعظی افزود: اولویت سال گذشته ما جبران عقب افتادگیهایی بود که در هشت سال گذشته ICTکشور با آن مواجه بودیم.
وی با تقدیر از رییس جمهور, هیات دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با تصویب لایحه ای اجازه سرمایه گذاری از بخشی از درآمدهای وزارت در بخش را داداند، افزود: خوشبختانه با اجرای پروژههای مختلف توانستیم مقداری از نگرانیها را برطرف کنیم.
دکتر واعظی اولویت امسال را تولید محتوا و نوشتن اپلیکیشن توسط فارغ التحصیلان و بخش خصوصی دانست و گفت: سرمایه گذاری باید در این حوزه به سمت فعالیت هستههای دانشگاهی جهت ایجاد شغل سوق یابد.
وی با تاکید بر عزم دولت در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم در این استان 2500 شغل بوجود آوریم در بحثهای تحقیق و توسعه و آزمایشگاه برای کارهای مشترک آمادگی وجود دارد.
وزیر ارتباطات افزود: بنای ما بر این است که 120 میلیارد تومان به شرکتهای دانش بنیان و ایده پرداز و استارت آپهایی که اشتغال به وجود آورند کمک کنیم.
وی در عین حال حمایت مالی و فنی از شرکتها را منوط به نتیجه کار آن دانست و گفت: از بیش از 200 شرکت متقاضی پس از بررسیهای کارشناسی، حدود 28 میلیارد تومان به 76 شرکت وام وجوه اداره داده شد.
دکتر واعظی ادامه داد: همانگونه که ما حامی شرکت مخابرات بوده ایم انتظار داریم این شرکت نیز نسبت به شرکتهای دیگر نقش پدری داشته باشد.
وی با تاکید بر این که جوهر سیاست اقتصاد مقاومتی در این خلاصه میشود تا کار مردم را به خود مردم واگذار کرد افزود: در این خصوص از یک طرف باید به تحقیق،علم، نخبگان و جوانان و..از طرف دیگر در زنجیره ایده به تولید بها داد.
دکتر واعظی با اشاره مزیت جغرافیایی استان اردبیل گفت: منافع گسترش روابط با کشورهای همجوار به کشور و خود استان میرسد و از این رو، در صورت دریافت توانمندیهای استان، مقدمه افزایش سطح همکاریهای ایناستان با جمهوری آذربایجان را فراهم خواهیم کرد.
وی لازمه موفقیت را حضور شرکتهای دارای طرح و برنامه دانست و با اشاره به جاذبههای گردشگری استان اردبیل خواستار معرفی این جاذبهها با حمایت استانداری در فضای مجازی شد.
وزیر ارتباطات در ادامه با استقبال ازپیشنهاد برگزاری کنفرانس بین المللی ICTاظهار داشت: ما به دنبال کار تبلیغاتی نیستیم و اگر این کنفرانس دارای هدفگذاری قبل و حین برگزاری و برونداد خوب برای دانشگاهها و شرکتها باشد، مورد حمایت ما خواهد بود.
وی از حمایت از پایان نامههای دانشگاهی خبر داد وگفت: این موضوع در هیات امنای پژوهشگاه ICT تصویب شده و در صورتی که موضوع پایان نامه بر ذخیره دانش کشور بیفزاید مورد حمایت قرار میگیرد.
در این نشست استاندار اردبیل نیز با خوشامد به وزیر ارتباطات و هیات همراه، بر اکوتوریسم و توریسم سلامت در استان تاکید و خواستار ارتقای ظرفیت موجود جهت جذب بیشتر گردشگر از کشورهای همسایه شد.
وی با اشاره به این که فضای مجازی به خوبی در مساله تورگردانی میتواند موثر باشد افزود: این فضا فرصت بسیار خوبی برای بهره مندی واشتغالزایی فراهم کرده است، به طوری که در این حوزه با کمترین هزینه میتوان اشتغالزایی کرد.