هوش مصنوعی تا سال 2030 جلوی گرسنگی میلیون ها نفر را می گیرد
تحقیقات نشان داده است که استفاده از فناوری نانو و هوش مصنوعی (AI) در کشاورزی می تواند یک راه حل عملی برای چالش های تهدید کننده امنیت غذایی جهانی ارائه دهد.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه بیرمنگام انگلستان انجام شده است ، بررسی می کند که چگونه "کشاورزی دقیق" به کشاورزان اجازه می دهد تا در زمان واقعی به تغییرات رشد محصولات با استفاده از فناوری پاسخ دهند.
"کشاورزی دقیق" به روش های کشاورزی اشاره دارد که تنوع در محصولات را اندازه گیری می کند و به آنها پاسخ می دهد ، امکان مدیریت زمین با هدف بهینه سازی کارایی و کاهش ضایعات را فراهم می کند.
در این حالت می توان از هوش مصنوعی و فناوری نانو برای کمک به عملکرد بهتر محصولات و خاک استفاده کرد.
تغییرات آب و هوایی ، افزایش جمعیت ، تقاضای رقابتی در زمین برای تولید سوخت های زیستی و کاهش کیفیت خاک ، همگی تغذیه شهروندان جهانی را دشوارتر کرده است.
چالش هایی برای امنیت غذایی جهانی:
سازمان ملل تخمین می زند که 840 میلیون نفر تا سال 2030 تحت تأثیر گرسنگی قرار بگیرند. در پاسخ ، محققان راهی را برای تلفیق کشاورزی هوشمند با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تهیه کرده اند که می تواند به کاهش این تعداد کمک کند.
تقریباً نه درصد از جمعیت کره زمین در حال حاضر گرسنه هستند.
ایزولت لینچ ، یکی از نویسندگان این مطالعه ، می گوید: "یافتن راه حل های پایدار کشاورزی برای این مشکل ما را ملزم می کند که روش های جدید جسورانه ای را در پیش بگیریم و دانش را از زمینه های مختلف مانند علم مواد و انفورماتیک ادغام کنیم."
انگیزه اصلی نوآوری در فناوری کشاورزی ، نیاز فعلی به منظور تأمین غذای جمعیت در حال افزایش جهان با کاهش سطح زمین در دسترس برای استفاده از کشاورزی ، ضمن حفظ سلامت خاک و محافظت از کیفیت محیط است.
207000412.111