همکاری پژوهشگاه با سازمان فضایی ایران در راستای آزاد سازی دادههای ماهواره ای
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست که امروز دوشنبه ۲۶ آذر ماه برگزار گردید، دکتر خوانساری، رئیس پژوهشگاه گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دستگاههای مختلفی از جمله شرکت ملی پست در حوزههای زیرساختی بخش (ICT) مذاکراتی داشته است.
دکتر خوانساری تصریح کرد: در حوزه کسب و کار و مدلهای اقتصادی نیز فعالیتهای خوبی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه در بخشهای فنی نیز با حمایتهای سازمان فضایی اقدامات خوبی انجام شده است، خاطرنشان کرد: در بحث کسب و کارهای فضاپایه می توانیم همکاریهای خوبی با سازمان فضایی داشته باشیم.
دکتر مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی ایران اظهار داشت در حوزه زیرساختهای ثابت و سیار توفیقات بسیار خوبی در کشور حاصل شده است و امروزه کشور در صنعت (ICT) پیشرو است.
رئیس سازمان فضایی ایران تصریح کرد: پژوشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان اتاق فکر بخش توسعه توسعه (IT) و (ICT) فعال است.
وی با بیان اینکه حوزه فضا به عنوان یکی از زیرساختهای ارتباطی استراتژیک باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: توسعه منظومههای ماهواره ای به عنوان انقلاب صنعت فضایی با ارائه خدمات پهن باند، آینده ارتباطات را متحول خواهد کرد، بنابراین در حوزه فضایی و شبکههای ناوبری باید به خوداتکایی کامل برسیم.
وی با بیان اینکه ثروت و قدرت آینده در اختیار کشورهایی است که صاحب داده به شمار می روند و قدرت تحلیل داده دارند، بیان داشت: مطابق با برنامه توسعه فناوری بومی تا سال ۱۴۰۴ به دنبال دستیابی به ماهواره سنجشی با دقت یک متر در مدار هستیم.
رئیس سازمان فضایی گفت: توسعه شبکه ارتباط ماهواره ای و منظومههای ماهواره ای در دستور کار سازمان فضایی ایران قرار دارد که امیدواریم با حضور و مشارکت بخش خصوصی بتوانیم این بخش را متناسب با نیازهای کشور توسعه دهیم.
دکتر براری خاطرنشان کرد: دستیابی به ماهواره مخابراتی بومی ظرف هفت سال آینده در راس برنامههای سازمان فضایی ایران قرار دارد که در این راستا، گامهای اولیه با طراحی و ساخت ماهوارههای ناهید برداشته شده است.
رئیس سازمان فضایی ایران تاکید کرد: توسعه بازار، بخش خصوصی و شرکتهای دانش بنیان، جذب سرمایه گذاری و تضمین خرید یکی از مهمترین دغدغههای ما در توسعه صنعت فضایی کشور است.