نشست مشترک رئیس و مدیران ارشد پژوهشگاه با عضو هیات مدیره و مدیر ارشد شرکت مخابرات ایران

شماره :
42511
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:42
دسته بندی

نشست مشترک رئیس و مدیران ارشد پژوهشگاه با عضو هیات مدیره و مدیر ارشد شرکت مخابرات ایران

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست مذکورمهندس خالقی معاون پژوهش و توسعه ارتباطات علمی، دکتر محمدی ریس پژوهشکده فناوری ارتباطات و مهندس خلیلی مدیر ارشد شبکه شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.

بنابر این گزارش به گفته مهندس خلیلی با توجه به نیاز 70 درصدی شبکه مخابراتی کشور به محصولات حوزه دسترسی نوری، بازار بسیار خوبی برای تولیدات داخلی کشور قابل پیش بینی می‌باشد و جهت استفاده پایدار از محصولات داخلی، ضرورت توجه  تولید کنندگان به استانداردها و فناوری روز دنیا و لزوم تولید محصولات با کیفیت را یادآور شده و خواستار دقت نظر تولید کنندگان به لزوم اتصال متقابل تجهیزات مخابراتی از برند‌های مختلف به یکدیگر شدند.  

همچنین  مهندس یافتیان از عملکرد مناسب تجهیزات بومی مانند DWDM و OLT در شبکه مخابراتی کشور  و نقش پژوهشگاه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص حمایت از شرکت‌های داخلی در زمینه تحقیق و توسعه ابراز خشنودی کرده  و آمادگی و علاقمندی شرکت مخابرات ایران را در استفاده هر چه بیشتر از محصولات داخلی  به شرط رعایت کیفیت و قیمت مناسب اعلام داشت.

 در ادامه نشست دکتر خوانساری نیز از برنامه‌‌های وزارت و پژوهشگاه در خصوص ادامه حمایت از شرکت‌های تولید کننده محصولات حوزه دسترسی و انتقال نوری و کمک به ایجاد بازار مناسب برای آنها تاکید نمود. در این رابطه پژوهشگاه آمادگی دارد با استفاده از دانش فنی و آزمایشگاه‌‌های مجهز خود در حوزه R&D و توسعه محصولات بومی به شرکت‌‌های داخلی کمک نماید و شرکت مخابرات ایران هم می‌تواند در خصوص فراهم نمودن بازار مصرف برای تولیدات داخلی نقش کلیدی ایفا نماید.

در انتها توافق گردید کمیته پژوهشی مشترکی با حضور نمایندگان شرکت مخابرات ایران، سندیکای صنعت مخابرات ایران و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شود و در این کمیته ضمن مطرح شدن دیدگاه‌‌های سمت مشتری، تولید کننده و بخش تحقیق و توسعه، آینده بازار مخابراتی کشور و تحلیل بازار در حوزه دسترسی نوری بررسی و نمونه محصولاتی که قابل تولید با تیراژ و کیفیت مناسب باشند استخراج و تولید آنها در دستور کار قرار گیرد. با انجام تعاملات مثبت و سازنده بین اعضای این کمیته،  تعیین مشخصات محصول نهایی و امکان تولید داخل  و تضمین خرید محصول با حضور  همه ذینفعان  انجام شده و اطمینان از صیانت بازار محصولات تولید داخل در این حوزه فراهم خواهد شد.   

در حاشیه این نشست از آزمایشگاه دسترسی نوری که با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پژوهشکده فناوری ارتباطات ایجاد شده و اخیرا به بهره برداری رسیده است بازدید بعمل آمد.

X