معاون پژوهشی وزیر علوم: فناوری اطلاعات میتواند تولید اشتغال و امید کند
به گزارش ستاد خبری هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، دکتر "وحید احمدی" در هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، با تاکید بر جایگاه علمی ایران در سطح بین الملل، گفت: خوشبختانه در کشور شاهد رشد قابل قبولی از نظر علم و فناوری هستیم. حفظ و تداوم این رتبهی علمی و حضور فعال در این رقابت، نیازمند جلب اعتماد مجموعهی علمی و متقاضیان علم و فناوری در کشور است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید این نکته را به مردم القاء کنیم که این حوزهی علمی به خصوص فناوری اطلاعات میتواند در زندگی آنها نقش آفرین باشد و تولید اشتغال و امید کند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در خصوص برگزاری این سمپوزیوم بین المللی، گفت: از سال 2001 تا سال 2014 هر دو سال یکبار عزیزان توانستند در بهترین حالت این کنفرانس را هر دوره پربارتر از دورههای قبل برگزار کنند.
دکتر وحید احمدی در ادامه با اشاره به دگرگونی علمی، گفت: این دگرگونی دینامیک باعث شده تا مرزبندی دانش به هم ریخته و دیگر این مرزبندیهای سنتی را نداشته باشیم. موضوعات بین رشته ای و عناوین نو شکل گرفته و اگر در گذشته اجزای علم شبیه جزایر کنار هم بودند الان تبدیل به اقیانوس و موجهای به هم پیوسته است که موجب تحول شده است.
وی، گفت: انقلاب علمی امروز، مانند انقلاب صنعتی یک حالت خاص نیست، بلکه یک انقلاب همراه با تغییر و تحول بنیادین در موضوعات مختلف است.
وی، ادامه داد: کشورهای که محل تلاقی اقوام بودند، تحول بیشتر داشته و به تبع توسعهی بیشتری نیز داشتند. حتی از نظر ژنتیک نیز رشد بالاتری داشتند. اگر در علم هم همین طور باشیم و مرزها را برداریم و محل تلاقی نگرشهای مختلف باشیم، تحول اساسی و پایداری بیشتری خواهیم داشت.
معرفی عرصههای جدید علمی با مشارکت و تعامل گسترده و هر چه بیشتر حوزههای مختلف با دیدگاههای متنوع، بررسی چالشهای موجود در عرصههای مختلف توسعه و تاکید بر توسعهی فناوری با تعامل بیشتر با دنیای بیرون و خارج از کشور، از نکاتی بود که وی در سخنان خود بدان اشاره کرد.