محققان نظامی چین از هوش مصنوعی برای دقت سلاح های مافوق صوت استفاده کردند

شماره :
41532
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:38
دسته بندی

محققان نظامی چین از هوش مصنوعی برای دقت سلاح های مافوق صوت استفاده کردند

دانشمندان موشکی PLA می گویند اگر کنترل از دست انسان خارج شود و به دستگاه داده شود ، می توان دقت سلاح های مافوق صوت را بیش از 10 برابر افزایش داد.

پروفسور شیان یونگ و لی بانجی ، از دانشکده پشتیبانی جنگی دانشگاه مهندسی راکت فورس ، گفتند قدرت تصمیم گیری بیشتر به سلاح هوشمند واگذار می شود-این به کنترلرهای انسانی آن هیچ ایده ای نمی دهد که پس از فشار دادن دکمه پرتاب چگونه رفتار خواهد کرد-اما در کل دقت موقعیت یابی "یک تا دو مرتبه بزرگتر می شود."

موشک های معمولی مجهز به نرم افزار موقعیت یابی هستند که در کف کارخانه نصب و تنظیم می شوند. اما اگر این نرم افزار توسط هوش مصنوعی و با الگوریتم متفاوتی برای هر سلاح نوشته شده باشد ، محققان دریافتند که می توانند چالش های کنترل پرواز با پنج برابر سرعت صوت یا فراتر از آن را برطرف کنند. اینکه آیا یک سلاح مافوق صوت می تواند پس از طی صدها یا هزاران کیلومتر به هدف خود اصابت کند بستگی زیادی به این دارد که چگونه می تواند موقعیت خود را هنگام انجام مانورهای پیچیده در حین پرواز تعیین کند.

تیم شیان و لی معتقدند با استفاده از هوش مصنوعی در نهایت می توان تنظیمات کارخانه را برای همیشه حذف کرد. به گفته محققان ، این امر نیاز به قدرت محاسباتی قابل توجهی دارد اما با فناوری فعلی امکان پذیر است. مطالعه آنها نشان داد که یک سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی می تواند یک سلاح مافوق صوت را با دقت حدود 10 متر (32 فوت) در مسیر نگه دارد. با استفاده از روش خود ، هوش مصنوعی بلافاصله پس از پرتاب ، قبل از رسیدن سلاح به سرعت بالا ، کار خود را برای محاسبه موقعیت خود با استفاده از سیگنال GPS یا BeiDou-سیستم موقعیت یابی ناوبری چین-و مقایسه آن با نتایج تولید شده توسط سنسورهای روی کشتی آغاز می کند.

بر اساس این اطلاعات تازه ، هوش مصنوعی یک الگوریتم موقعیت یابی منحصر به فرد برای برنامه کنترل پرواز سلاح قبل از ورود به مرحله کروز پرواز مافوق صوت ایجاد می کند.

چین هواپیمای مافوق صوت بزرگتر از بوئینگ 737 با بال هایی مانند کنکورد طراحی می کند. در یک پرواز شبیه سازی شده ، الگوریتم ایجاد شده توسط هوش مصنوعی طی مرحله اولیه پرواز بر روی پردازنده 10 ساله Intel Xeon طی هزاران دور تکامل قرار گرفت. نسخه نهایی در حدود 20 ثانیه به دست آمد.

دانشمندان چینی از هوش مصنوعی برای بررسی سایر جنبه های پرواز مافوق صوت ، از جمله کنترل موتور و ارتباطات استفاده کرده اند. در حالی که چین انواع مختلفی از سلاح های مافوق صوت را به کار گرفته است ، کاربردهای غیرنظامی این فناوری همچنان چالش برانگیز است. در ماه مه ، مقامات فضایی چین اعلام کردند که قصد دارند هواپیمای مسافربری کوچکی بسازند که می تواند تا سال 2035 در یک ساعت به هر نقطه از زمین برسد . این امر مستلزم دستیابی به سرعت 15 ماخ است.

219000724.238

X