فعالسازی دفتر انتقال دانش فنی با محوریت تجاریسازی
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر خوانساری در نشست خبری مذکور از کسب رتبه دوم پژوهشگران این پژوهشگاه در جشنواره جوان خوارزمی، راهاندازی وبسایت دفتر انتقال دانش فنی و فعالسازی دفتر انتقال دانش فنی با محوریت تجاریسازی خبر داد و گفت: وبسایت دفتر انتقال دانش فنی با آدرس tto.itrc.ac.ir توسط این پژوهشگاه راهاندازی شده است.
بنا بر این گزارش، رئیس پژوهشگاه با تاکید بر فعالسازی دفتر انتقال دانش فنی بیان کرد: ما تفاهمی با پارک پیشروان دانشگاه تهران امضا کردیم در قالب این تفاهم امکان تاسیس شرکتهای دانشبنیان در حوزه ICT و با هماهنگی و همراهی معاونت نوآوری و فناوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد که میتوانیم برای تجاریسازی حمایت ویژه انجام دهیم و راه را برای ورود فناوریهای تولیدی به عرصه بازار فراهم کنیم.
خوانساری به تاسیس پارکهای پیشروان برای نخبگان حوزه فاوا اشاره و بیان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تحت نظر معاونت علمی و فناوری وزارت ارتباطات برای اولین بار در این حوزه تاسیس شده است.
وی افزود: دفتر انتقال دانش فنی علاوه بر تجاریسازی، حفظ حقوق مالکیت فکری پژوهشگاه، زمینهسازی برای تشویق و حمایت از پژوهشگران مرکز و خلق نوآوری را دنبال میکند و در این زمینه با معاونت علم و فناوری ریاستجمهوری و مجموعه ستاد صندوق حمایت از صنایع الکترونیک در وزارت صنعت، معدن و تجارت ارتباط سازمانیافته دارد و منشأ این موضوعات بحث اقتصاد مقاومتی است.
خوانساری با بیان اینکه دفتر انتقال دانشبنیان پیش از این هم در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مستقر بوده، اظهار کرد: در حال حاضر این دفتر با توجه به موضوع دانشبنیان، اقتصاد مقاومتی و تجاریسازی فناوریهای نو بازتعریف شده و برای دنبال کردن نقش موثر موضوعات مختلف در شرکتهای نوپا از پژوهشگاه منشعب شده است.
دکتر خوانساری در ادامه به ورود پژوهشگاه به فناوری نسل پنجم شبکههای مخابراتی اشاره کرد و گفت: با همکاری مجموعههایی نظیر دانشگاهها، شرکتهای زیرساخت و تنظیم مقررات و سندیکای مخابرات در حال تدوین طرح جامعی برای این فناوری پیشرفته هستیم تا ورود مناسبی به آن داشته باشیم.
خوانساری با اشاره به این که نسل پنجم تلفنهای همراه در حال حاضر در دنیا در حال بررسی است، اظهار کرد: این موضوع یکی از مواردی است که توانستیم به نحو مطلوب به آن ورود کنیم و پایلوت عملیاتی این طرح تا سه سال آینده اتفاق نخواهد افتاد.
وی با اشاره به این که به دنبال عملیاتی شدن موضوع هوشمندسازی صیانتهای فرهنگی و اجتماعی هستیم، اظهار کرد: این موضوع با همکاری شرکت زیر ساخت در حال انجام است.
خوانساری افزود: با همکاری بخش خصوصی و دانشگاهها درصدد یافتن راه حل مناسبی برای بومی سازی مطمئن و مطلوب این موضوع هستیم.
وی همچنین از اجرای طرحهای تحقیقاتی در حوزه امنیت شبکههای اجتماعی خبر داد و گفت: علاوه بر این، پژوهشهایی در مواردی نظیر امنیت کنترل صنعتی، مراکز عملیاتی امنیت بومی و موضوعات مرتبط با امنیت زیر ساختهای حوزه فناوری اطلاعات در حال انجام است.
وی با اشاره به این که کارفرمای این پژوهشها سازمان فناوری اطلاعات میباشد، گفت: نتایج پژوهشها در اختیار این مجموعه قرار میگیرد.
خوانساری توصیه کرد کاربران از شبکههای اجتماعی داخلی استفاده کنند، گفت: در صورت استفاده از شبکههای داخلی امنیت اطلاعات آنان محفوظ خواهد ماند.