عزم وزارت ارتباطات در اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی/ تأکید وزیر بر استفاده از توان بخش خصوصی در پروژهها
به دنبال برگزاری جلسه تشریح پروژهها و اقدامات جدید شرکت پست دکتر واعظی بر افزایش روند رو به رشد در پروژههای اقتصاد مقاومتی و استفاده از بخش خصوصی در این پروژهها تأکید کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دکتر واعظی در جلسه تشریح پروژهها و اقدامات جدید شرکت پست، ابتدا در خصوص طرح سامانه ملی یکپارچه مدیریت املاک کشور (سیماک) توضیح داد: این طرح به تحقق دولت الکترونیک و اقتصاد مقاومتی که دولت اصرار زیادی در انجام آن دارد کمک کرده و میتواند در زمره طرحهای اصلی اقتصاد مقاومتی قرار گیرد.
وی خواستار ارائه خلاصه کامل تری از این پروژه پس از تلفیق آن با پروژه GNAF شده و افزود: در معرفی این پروژهها باید مزایای فراگیر آن که بسیاری از دستگاهها و استانداریها را منتفع خواهد کرد با دقت فراوان تشریح و به شناخت مخاطبان آن کمک شود.
دکتر واعظی با اشاره به کنگره استانبول در سال جاری میلادی و بازبینی کنوانسیون اتحادیه پستی جهانی اظهار داشت: با توجه به سند راهبردی کنگره استانبول، پست ایران نیز به دنبال خلق ایدههای جدید و شناسایی ماموریتهای نوین باشد و منتظر ارائه این سرویسها از سوی دیگر کشورها نباشد.
وی همچنین خواستار حضور پرقدرت و توانمند پست ایران در کنگره پیش رو شده و بر افزایش سطح همکاریها با دیگر کشورها با توجه به اجرایی شدن برجام شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سپس به پروژههای دیگر پست که توسط مجریان مربوطه در ادامه جلسه معرفی شد نظیر پست یار و طرحهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: رویکرد اصلی مسئولان پست باید استفاده از همه امکانات و سرمایه درونی باشد و نگاه انحصاری را کنار گذاشته و از بخش خصوصی نهایت استفاده را ببریم.
وی افزود: قطعاً با این نگاه، هم درآمد شبکه افزایش یافته و هم به ایجاد اشتغال در کشور که دغدغه اصلی دولت نیز میباشد دست خواهیم یافت.
دکتر واعظی بر استفاده از توان بخش خصوصی تاکید مجدد نموده و تصریح کرد: مسئولان پست باید با هوشمندی به تشریح صادقانه مواضع خود در استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی پرداخته و به کارکنان خود اطمینان دهند که با ورود این بخش مشکلی در زمینه کاهش نیروی انسانی به وجود نخواهد آمد.
وی در ادامه بر نحوه آموزش صحیح و استفاده از نیروهای متخصص تاکید کرده و گفت: با توجه به ایجاد معاونت جدید فناوری اطلاعات، لازم است تا از نیروهای با انگیزه و زبده در این بخش استفاده شود و زمینه بروز خلاقیت در این افراد را فراهم نماید.
پیاده سازی طرحهای معرفی شده در همه کشور و بسنده نکردن به اجرای آن در سطح استانهای برخوردار دیگر نکته ای بود که دکتر واعظی بر آن تاکید نموده و خواستار اجرای همزمان این پروژهها در سطح کشور شد.