شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع مخابرات و اطلاعرسانی (تلکام) آغاز به کار کرد
شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع مخابرات و اطلاعرسانی (تلکام) که بزرگترین نمایشگاه صنایع مخابراتی منطقه خاورمیانه محسوب میشود با حضور مقامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دبیر شورای عالی فضای مجازی، تنی چند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران)، در این نمایشگاه 212 شرکت و واحد تولیدی داخلی و 80 شرکت خارجی یا نمایندگیهای آنان از 18 کشور جهان آخرین دستاوردهای خود را در زمینه ارتباطات مخابرات و فناوری اطلاعات در معرض دید کارشناسان و علاقه مندان قرار دادند.
دکتر فرنقی زاد به عنوان اولین سخنران افتتاحییه گفت: دستاورد تلکام برای فعالان ICT کشور، ایده آفرینی است. وی ادامه داد: تلکام 2015 را در حالی شروع میکنیم که حوزه ICT به زندگی تک تک ما بعد دیگری بخشیده است.
دکتر فرنقی زاد ضمن بیان مطلب بالا در مراسم افتتاحیه نمایشگاه افزود: در دنیای امروز، مفهوم رسانه تغییر کرده است و هر فرد یک رسانه است در نتیجه مدیریت رسانه بسیار دشوار شده و میطلبد رویکرد ما در برگزاری نمایشگاهها و مدیریت افکار عمومی تغییر کند.
از دیگر سخنرانان این مراسم رئیس سندیکای مخابرات بود مهندس رستگار در افتتاحیه ایران تلکام 2015 با اشاره به اینکه طی 3 سال اخیر برگزاری این نمایشگاه میل و رغبت شرکتها برای حضور در این نمایشگاه بیشتر شده است، افزود: با فرم برگزاری این نمایشگاه در دولت جدید و نظرسنجی از فعالان این حوزه، امید به مجموعههای ICT بازگشته و برنامه احیا برای این بخش صنعت صورت گرفت.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور از دیگر سخنرانان این مراسم اظهار داشت: تا چندی پیش آرزو این بود که به هر خانه یک خط تلفن بدهند، اما از حدود 20 تا 25 سال پیش با تحولی که موبایل ایجاد کرد بازاری به ازای هر فرد برای شرکتها ایجاد شد. در مرحله بعد با ظهور اینترنت این بازار گسترش یافت و امروز با پدیده ای به نام اینترنت اشیا مواجهیم که این یک تخیل علمی نیست.
سعادت افزود: طبق گزارش سیسکو در رابطه با تعداد دستگاههای متصل به اینترنت در سال 2015 تعداد دستگاههای متصل 18.2 میلیارد دستگاه به ازای 7.2 میلیارد جمعیت دنیا به شمار میرود.
معاون فناوری و نوآوری وزارت، نیز، با اشاره به اینکه بازار اینترنت اشیا در سالهای آینده به 11 هزار میلیارد دلار خواهد رسید، عنوان کرد: طبق پیشبینیهای بینالمللی حدود نیمی از این بازار در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار دارد و این بازار آنقدر بزرگ است که زمینه ورود برای همه فعالان این حوزه باز است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در افتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه تلکام گفت: نباید خود را محدود به مرزهای جغرافیایی دید چرا که حجم بازار بزرگ شده و اگر میخواهیم بزرگ باشیم با اقتصاد بزرگ، باید اندازه بازار را در حد اندازه بازار جهانی قرار دهیم.
فیروزآبادی با بیان اینکه بازار فضای مجازی کشور بسیار بزرگ، جوان، روبهجلو و جویای نام است، اظهار کرد: باید با تلاش در این فضا آینده خوبی برای کشور رقم زد.
با افتتاح این نمایشگاه توسط رییس مرکز ملی فضای مجازی، وی به همراه معاونان وزیر ارتباطات و جمعی از مدیران و فعالان عرصهICT کشور با حضور در سالنهای هشت، نه، هفت و بیست و هفت از دستاوردهای عرصه صنعت مخابرات و ارتباطات کشور از نزدیک دیدن کردند.