سیستمهای هوش مصنوعی ارتش چین برای عملیات جنگی علیه تایوان استفاده میشود
گزارش جدیدی که توسط مرکز امنیت و فناوری های نوظهور (CSET) در دانشگاه جورج تاون منتشر شده است، نشان می دهد که ارتش آزادیبخش خلق چین (PLA) از هوش مصنوعی برای شبیه سازی بازی های جنگی برای عملیات تهاجم به تایوان و سایر اهداف نظامی استفاده می کند.
این گزارش نزدیک به 350 قرارداد تجهیزات مرتبط با هوش مصنوعی را بررسی میکند که سال گذشته توسط PLA و شرکتهای دفاعی دولتی برای ردیابی پذیرش این فناوری توسط چین منعقد شد.
رایان فداسیوک، محقق CSET، پنجشنبه (28 اکتبر) در توییتر نوشت: « ما متوجه شدیم که PLA در حال خرید سیستمهای هوش مصنوعی است که برای شناسایی وسایل نقلیه زیردریایی، عملیات جنگی تایوان، ردیابی کشتیهای نیروی دریایی ایالات متحده، و استقرار اقدامات متقابل الکترونیکی و سایر وظایف طراحی شدهاند.»
وی ادامه داد:"ما متوجه شدیم که استراتژی توسعه همجوشی نظامی-غیر نظامی چین سود واقعی را به همراه دارد. "
از 273 تامین کننده تجهیزات هوش مصنوعی در مجموعه داده های ما، 60 درصد شرکت های خصوصی هستند. اکثریت قریب به اتفاق بسیار کوچک هستند و فقط در 10 سال گذشته ایجاد شده اند.
خلاصه اجرایی این گزارش میگوید که بسیار مهم است که سیاستگذاران ایالات متحده فناوریهای هوش مصنوعی تجاری را که در حال حاضر در دسترس ارتش چین قرار دارد، درک کنند و به تهدید یک بحران بر سر تایوان اشاره کرد. این گزارش به نقل از یکی از فرماندهان PLA میگوید، چین اغلب از بازیهای جنگی برای جبران کمبود تجربه جنگی در دنیای واقعی و آزمایش و بهینهسازی طرحهای رزمی استفاده میکند.
جای تعجب نیست که PLA قراردادهایی را برای نرم افزارهای جنگی اختصاصی مبتنی بر هوش مصنوعی در برنامه های آموزش نظامی حرفه ای منعقد کرده است.
این گزارش خاطرنشان می کند که این فناوری های جدید می توانند نیروهای زیردریایی ایالات متحده و متحدانش را در یک بحران به چالش بکشند.
این یافته ها در زمان افزایش علاقه به جنگ زیردریایی پس از اعلام پیمان AUKUS در ماه سپتامبر به دست آمد. این قرارداد که شامل انتقال فناوری هستهای و ساخت زیردریاییهای پیشرفته بین استرالیا، بریتانیا و ایالات متحده است، به ویژه برای امنیت تایوان مهم تلقی میشود و توسط چندین اندیشکده برجسته مانند مؤسسه امریکن اینترپرایز تحلیل شده است.
219000810.324