سه برنامه کلیدی هوش مصنوعی برای امنیت سایبری توسط چاک بروکس و دکتر فردریک لمیوارائه شد
ما در آستانه عصر جدیدی از فناوری هوشمند هستیم و امنیت سایبری در حال حاضر یک زمین آزمایش است. صنعت امنیت سایبری به طور فزاینده ای تحت تأثیر راه حل های پشتیبانی شده از هوش مصنوعی قرار می گیرد. هسته اصلی قابلیت های هوشمند AI ریشه در زیرمجموعه یادگیری ماشین ML دارد.
1) نظارت بر آسیب پذیری شبکه و تشخیص تهدید:
به گفته استیو مورگان ، مدیر عامل شرکت Cybersecurity Ventures ، سطح حملات انسانی تا سال 2022 به 6 میلیارد نفر می رسد و هزینه های جرایم سایبری تا سال 2021 به 6 تریلیون دلار می رسد. این یک اکوسیستم سایبری بزرگ و پرهزینه برای نظارت ، حفاظت و درمان است. نقض داده ها و حملات سایبری پیامدهای وحشتناکی را برای شرکت ها به همراه خواهد داشت زیرا از دست دادن داده ها در اثر نقض یا حمله باج افزار می تواند میلیون ها دلار هزینه داشته باشد و منجر به ورشکستگی شود. هوش مصنوعی می تواند وسیله ای سریعتر برای شناسایی و شناسایی تهدیدات سایبری ارائه دهد. شرکت های امنیت سایبری نرم افزار و پلتفرم مجهز به هوش مصنوعی را توسعه داده اند که بر فعالیت های لحظه ای در شبکه نظارت می کند ، داده ها و فایل ها را اسکن می کند تا ارتباطات غیر مجاز ، استفاده از اطلاعات غیرمعمول و مخرب و حرکت غیر معمول داده هارا تشخیص دهد.
2) تشخیص حوادث و واکنش :
در حالی که تجزیه و تحلیل توصیفی ارائه شده توسط ابزارهای نظارتی و تشخیص شبکه می تواند به سوال"چه اتفاقی افتاده است" پاسخ دهد ، تجزیه و تحلیل تشخیص حادثه به این سوال که "چرا و چگونه رخ داده است" می پردازد. برای پاسخ به این سوالات ، برنامه های کاربردی نرم افزاری و پلتفرم های مجهز به هوش مصنوعی می توانند مجموعه داده های گذشته را بررسی کرده و با نگاهی به شاخص های تغییر و ناهنجاری در فعالیت های شبکه ، علل اصلی حادثه را بیابند. اگر تجزیه و تحلیل حادثه آسیب پذیری سیستم را کشف کند ، تجزیه و تحلیل پیش بینی می تواند بینش هایی در مورد پیامدهای چنین مواجهه ای ارائه دهد. پس از مشخص شدن علل یک حادثه ، می توان از تجزیه و تحلیل تجویزی برای پاسخگویی به حادثه بر اساس توصیه هایی استفاده کرد تا عوامل حادثه را به طور دائمی مهار و ریشه کن کند. این توصیه ها می تواند طیف وسیعی از برنامه ها را شامل انجام اقدامات خاص ، تغییر استراتژی و اتخاذ رویه ها یا فرایندهای جدید را پوشش دهد.
3) گزارشات اطلاعات تهدید سایبری:
هر روز ، متخصصان امنیت سایبری با نیروی انسانی کم کار مرتباً با هزاران حمله به سیستم های خود روبرو می شوند و بدافزار همچنان از نظر سرعت ، تعداد و پیچیدگی در حال رشد است. این واقعیت سایبری اطلاعات زیادی را ایجاد کرده است که جمع آوری ، سازماندهی و تجزیه و تحلیل آنها چالش برانگیز است. راه حل های هوش مصنوعی برای حمایت از تحلیلگران تهدیدات سایبری و حل مشکل اضافه بار اطلاعات و داده های فعلی به کار گرفته شده است. این راه حل ها شامل ابزارهای جمع آوری منبع باز با هوش مصنوعی است که اطلاعات مربوط به تهدیدات سایبری خاص یا آسیب پذیری های موجود در اینترنت را جمع آوری می کند. صنعت امنیت سایبری از ابزارهای مشابه برای تولید گزارشات اطلاعاتی خودکار تهدیدات سایبری (CTI) استفاده می کند. گزارشات اطلاعات تهدید سایبری شاخص ها و هشدارهای اولیه لازم را برای نظارت بهتر بر فعالیت های غیرمعمول در یک شبکه معین و شناسایی سریعتر تهدیدات سایبری ارائه می دهد.
202000703.016