سمینار علمی "رهنمود پروژه النا و مزایای آن در طرح جویشگر بومی" برگزار گردید

شماره :
42744
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:40
دسته بندی

سمینار علمی "رهنمود پروژه النا و مزایای آن در طرح جویشگر بومی" برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) در ابتدای سمینار فوق که توسط دکتر حیدری ارائه گردید ، بیان شد که پروژه‌ها از منظر‌های مختلف قابل بررسی میباشند، رهنمود پروژه النا برای راهبری و مدیریت پروژه از یك نظام پنج وجهی استفاده می كند كه هر وجه از یك منظر به راهبری و مدیریت پروژه نگاه می كنند. این پنج وجه عبارتند از: اصول، مفاهیم، فرآیندها، ابزارها و متناسب سازی.

در ادامه مطرح شد وجه پنجم رهنمود پروژه النا، متناسب‌سازی است که این امکان را می‌دهد تا رهنمود پروژه النا برای کلیه  پروژه‌ها با هر اندازه، حوزه کاربرد، بلوغ سازمان مجری، پیچیدگی، جغرافیا و سایر ویژگی‌‌های متمایز‌کننده پروژه‌ها بکار گرفته شود. متناسب‌سازی در رهنمود پروژه النا بر اساس چارچوب مشخصی صورت می‌گیرد.مجموعه رهنمود‌های النا، یک پایگاه دانش برای جمع‌آوری درس آموخته‌ها از پروژه‌ها، طرح‌ها و سبد می‌باشد. همچنین رهنمود‌های النا، یک برنامه تحقیقاتی وسیع در خصوص حوزه‌‌های مختلف پروژه، طرح و سبد در سازمان می‌باشند.

  همچنین بیان شد که در محافل علمی کشور، به کرات کلمات الگوی ملی، الگوی بومی، الگوی ایرانی و غیره شنیده می‌شود. این کلمات نشأت گرفته از مشکلات مربوط به پیاده‌سازی الگو‌های مدیریتی جهانی با شرایط ویژه کشور عزیزمان ایران است که عمدتاً به تفاوت در مبانی آن مدل‌ها برمی‌گردد. در انت‌های این سمینار مزایای رهنمود پروژه بومی النا بطور كامل شرح داده شد. 

X