سمینار علمی دستاوردهای WTSA2016 در پژوهشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) این سمینار توسط مهندس سمیع از اعضای هیات علمی پژوهشگاه، یکی از نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سراسری WTSA2016 که از طرف پژوهشگاه در این اجلاس حضور یافتند، ارائه شد. وی در این سخنرانی پس از تبیین جایگاه WTSA در ساختار اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU)، به فناوریهای مطرح شده در این دوره از اجلاس پرداخته و جمعبندی مباحث مطرح در این اجلاس در خصوص فناوریهای یادشده را ارائه نمود.
بنا بر این گزارش در این سخنرانی فناوریهای اینترنت اشیا، 5G (IMT-2020)، OTT و شبکههای نرمافزاری شده بهعنوان مهمترین فناوریها در چهارسال آینده منتهی به 2020 معرفی گردید. همچنین به مهمترین ملاحظات استانداردسازی در سالهای آینده شامل؛ مفاهیم پلتفرمهای باز، امنیت سایبری، رمزنگاری و محاسبات کوانتمی، رایانش ابری، شهرهای هوشمند و مباحث حفظ حریم خصوصی و اعتمادسازی اشاره شد.
لازم به ذکر است اجلاس WTSA2016 هر چهارسال یکبار در یکی از کشورهای عضو اتحادیه بینالمللی مخابرات با هدف تعیین رویکرد استانداردسازی در چهارسال پیش رو برگزار میگردد. این اجلاس در آبان ماه سال جاری به مدت 11 روز در شهر حمامات یاسمین کشور تونس برگزار گردید. در این همایش نمایندگانی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات زیرساخت و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات هیأت اعزامی ایران را تشکیل دادند.