سعی کرده ایم در تغییرات هم کد سازی، حداقل اختلال را برای مردم ایجادکنیم
به گزارش مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس ابراهیمی به دغدغه مردم در سطح روستاها و شهرهای کوچک در زمینه کدهای تلفن اشاره کرد و افزود: هم کد سازی کار بسیار سنگین و عظیمی در حوزه شبکه ای است و نیازمند برنامه ریزی دقیق، منظم و پشتیبانی لازم بود.
وی اظهارکرد: سعی کرده ایم در هم کد سازی شهرها کمترین اختلال برای مردم ایجاد شود تا آنها در برقراری ارتباط دچار لطمه نشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهارکرد: در این طرح به دنبال ایجاد سهولت در امر شماره گیری برای مردم بوده ایم.
ابراهیمی با بیان اینکه قبل از تغییر، شمارههای مشابه در سطح استان فراوان بود افزود: حذف پیش کد و آرایش دادن شمارهها از 7 شماره به 8 شماره باید بگونه ای صورت میگرفت که تغییرات باعث تداخل شمارهها نشود.
وی بر توسعه عدالت اجتماعی، ساده سازی و تسهیل در برقراری ارتباطات تلفنی تاکید کرد و گفت: این طرح به تعدیل هزینههای مشترکین در برقراری ارتباطات شهری و بین شهری کمک خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران این مراسم را گردهمایی خانواده ICT کشور خواند و افزود: این طرح 11501 بلوک نامبرینگ را به 6715 تبدیل کرده است که در سطوح ملی بسیار حائز اهمیت است
وی بر تاثیرگذاری این طرح در شبکه مخابرات کشور تاکید کرد و گفت: منحصر به فرد شدن شماره گیری به سمت استان،متمرکز شدن پاسخگو یی مراکز 118، رومینگ مناسب و راحت، افزایش مکالمات شهری با توجه به بیشترشدن مکالمات به میزان 5 درصد در هر سیکل از جمله تاثیرات اجرای این طرح در شبکه مخابرات کشور است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، کاهش ظرفیت اشتغال پردازشگری مراکز، درصد اشغال کانالها دراوج ترافیک و حجم دیتابیس zone کد مراکز را از دیگر ویژگیهای این طرح اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش تعداد کدها و حجم دیتا بیس مرکز، زمان رد یابی کاهش و باعث بهبود کیفیت شبکه شده است.