سازمان بهداشت جهانی به بررسی مزایا و خطرات هوش مصنوعی برای افراد مسن می پردازد
سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز چهارشنبه اعلام کرد فناوریهای هوش مصنوعی (AI) میتوانند سلامت و رفاه افراد مسن را بهبود بخشند، اما فقط ifageism از طراحی، اجرا و استفاده آنها حذف میشود.
در یک خط مشی جدید، هوش مصنوعی Ageismin برای سلامت، این آژانس اقدامات قانونی، غیر قانونی و فنی را ارائه می دهد که می تواند برای به حداقل رساندن خطر تشدید یا معرفی سن از طریق هوش مصنوعی مورد استفاده قرار گیرد.
هوش مصنوعی در بسیاری از زمینه ها از جمله بهداشت عمومی و پزشکی برای افراد مسن انقلابی ایجاد کرده است. این فناوری میتواند به پیشبینی خطرات و رویدادهای سلامتی کمک کند، توسعه دارو را فعال کند، از شخصیسازی مدیریت مراقبتها و موارد دیگر پشتیبانی کند. با این حال نگرانی هایی وجود دارد. اگر کنترل نشود، فناوریهای هوش مصنوعی ممکن است موجودیت در جامعه را تداوم بخشد و کیفیت مراقبتهای بهداشتی و اجتماعی را که افراد مسن دریافت میکنند تضعیف کند. دادههای مورد استفاده میتواند نشاندهنده افراد مسنتر نباشد یا با کلیشههای قدیمی، تعصب یا تبعیض مغایرت داشته باشد.
مفروضات ناقص در مورد اینکه افراد مسن چگونه مایل به زندگی یا تعامل با فناوری در زندگی روزمره خود هستند نیز می تواند طراحی و دسترسی این فناوری ها را محدود کند.
آنها همچنین می توانند تماس بین نسلی را کاهش دهند یا موانع موجود برای دسترسی دیجیتال را عمیق تر کنند.
به گفته افسر آلانا، رئیس واحد جمعیت شناسی و سالمندی سالم در WHO، سوگیری های ضمنی و آشکار جامعه، از جمله در مورد سن، اغلب در این زمینه تکرار می شود. «برای اطمینان از اینکه فناوریهای هوش مصنوعی نقش مفیدی دارند، باید سنگرایی را شناسایی کرد و از طراحی، توسعه، استفاده و ارزیابی آنها حذف کرد.»
این آژانس همچنین سرمایه گذاری در زیرساخت های دیجیتال و سواد دیجیتال برای سالمندان و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و مراقبان آنها را مطرح می کند. در نهایت، WHO درخواست افزایش تحقیقات برای درک کاربردهای جدید هوش مصنوعی و نحوه جلوگیری از تعصب دارد.
201001124.406