دکتر واعظی: وزارت ارتباطات قصد تصدی گری در واگذاری اینترنت به کاربر نهایی ندارد
وزیر ارتباطات در حاشیه افتتاح پروژههای ارتباطی در استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران، با تاکید بر این که دولت بنا ندارد همه کارها را خود تصدی گری کند، اظهار داشت: ما پهنای باند مورد نیاز بخش خصوصی را به هر میزان که بخواهند در اختیار قرار میدهیم، از این رو، واگذاری اینترنت به کاربر نهایی بر عهده به بخش خصوصی میباشد، که برخی رسانهها موضوع را به گونه ای دیگر منعکس کردند. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در این خصوص با اشاره به نقش نظارتی وزارت ارتباطات از طریق سازمان تنظیم مقررات، در زمینه کم فروشی اینترنت گفت: معاونت نظارت سازمان تنظیم مقررات به عنوان مسوول این بخش در استانهای مختلف نماینده دارد و بر فعالیت شرکتهایی که اینترنت به مردم واگذار میکنند، نظارت جامع و کاملی دارد.
وزیر ارتباطات در بخش دیگر سخنان خود به اهداف سفر به این استان پرداخت و خاطر نشان کرد: بررسی مسائلی موجود و بهره برداری از پروژههای زیرساختی استان از آن جمله است.
وی گسترش زیرساختهای ICT موجب گسترش خدمات در استانها برشمرد و گفت: زیرساختها باعث توسعه شده، کمک میکند فعالیت بخشهای مختلف با سرعت بیتشری به پیش برود.
دکتر واعظی برنامه سال 93 را بسیار خوب عنوان کرد و گفت: سال گذشته حدود 1350 میلیارد ریال در زیرساختهای این بخش در استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری شد. تا پایان سال 94 هم 1050 میلیارد ریال سرمایه گذاری خواهد شد.
وی افزود: در این مدت، بیش از 950 کیلومتر فیبرنوری در استان کشیده شد و به 88 روستا اینترنت ارایه گشت. همچنین پهنای باند استان افزایش یافت.
وزیر ارتباطات با اشاره به برخورداری سه شهر بیرجند، طبس و قائن از نسل3 تلفن همراه گفت: بنا داریم نسل سوم در شهرهای بیشتری ارایه شود و سپس نسل 4 هم انجام گردد.
وی همچنین از تاسیس مرکز پالایش ملی شرق کشور در بیرجند تا سال آینده خبر داد و اضافه کرد: بخشهایی که نیازمند فیبرنوری هستند در شهرهای مختلف در برنامه قرار دارد.
دکتر واعظی در ادامه از صدور چندین پروانه در هفته دولت خبر داد و افزود: با توجه به ثبت نام حدود 28 شرکت در ارتباط با ارتباطات ثابت، مدارک ارسالی مورد برررسی قرار گرفته و پس از پایان بررسی به تعدادی از این شرکتها در هفته دولت پروانه داده میشود که تحولی جدید در عرصه کسب و کار و خدمت در حوزه ثابت است.
وی از تقاضای 51 شرکت و اپراتور در حوزه اپراتور مجازی تلفن همراه خبر داد و گفت: مدارک متقاضیان در دست بررسی است و امیدواریم در آینده نزدیک به معرفی این اپراتورها هم بپردازیم.
دکتر واعظی در عین حال تعدد شرکتها را موجب ایجاد رقابت و در نهایت بهبود کیفیت خدمات برشمرد و گفت: از سوی دیگر این اتفاق باعث کاهش تعرفهها و رضایت مشترکان میشود که سیاست این وزارتخانه بر آن نهاده شده و به جد این هدف دنبال میشود.