دکتر واعظی در افتتاح فاز نخست دولت الکترونیک/ شبکه ملی اطلاعات هیچ محدودیتی برای کاربران ایجاد نمی کند

شماره :
42998
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:42
دسته بندی

دکتر واعظی در افتتاح فاز نخست دولت الکترونیک/ شبکه ملی اطلاعات هیچ محدودیتی برای کاربران ایجاد نمی کند

دکتر واعظی در ششمین جشنواره ملی فاوا که فاز نخست دولت الکترونیک در افتتاح شد، با اشاره به شبکه ملی اطلاعات گفت: این شبکه هیچ محدودیتی برای کاربران بوجود نمی آورد و تلاش دارد اقتصاد بخش را شکوفا کند و امیدواریم با کاهش هزینه ای که با افتتاحات امروز صورت گرفت، تولید محتوای فاخر در کشور افزایش یابد. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این مراسم که با حضور معاونین وی و دکتر فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی و دکتر سبحانی فر نماینده مجلس شورای اسلامی همراه بود، ابراز امیدواری کرد رونمایی فاز اول شبکه ملی اطلاعات اواسط سال یا نیمه دوم سال صورت گیرد.
دکتر واعظی با اشاره به آماده بودن زیر ساخت‌‌های دولت الکترونیک در شش ماه گذشته، از پیگیری رییس جمهور در این زمینه خبر داد و افزود: هر چند در آغاز راه تصور ما این بود که با سرمایه گذاری و تهیه زیرساخت‌ها می‌توان به این مهم دست یافت، اما بخش اعظم کار به درخواست اطلاعات از دستگاه‌‌های اجرایی منتهی شده است که در اینجا نقش سازمان مدیریت پررنگ تر است و می‌تواند از ابراز خود جهت پیشبرد این هدف کمک کند.
دکتر واعظی در عین حال این مرحله را گام نخست برشمرد و گفت: دولت الکترونیک یعنی هر کس در هر زمان و مکان بتواند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی یابد و نیاز خود را در زمان کوتاه رفع کند و تلاش داریم تسهیل گر مراجعات مردم باشیمک
وی تاکید کرد: این یک شروع است و با اشتراک اطلاعات دستگاه‌‌های مختلف گام‌‌های دیگر رو به جلو برداشته می‌شود.
وی با اشاره به جشنواره  فاوا، اظهار داشت: هدف ما از این جشنواره این است که بتوانیم در حوزه ICT بخش خصوصی، مراکز پژوهشی و دانشگاهی را فعال و به هم مرتبط کنیم تا اقتصاد بخش شکوفا شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،  با بیان این که اگر بخواهیم در مسابقات جدی این حوزه در دنیا موفق باشیم باید خود را در اندازه‌‌های جهانی تعریف کنیم، گفت: هدفگذاری ما در این جشنواره و داوریها در نظر گرفتن جنبه علمی، فنی و اقتصادی شرکت کنندگان به ویژه رعایت استانداردها و شاخص‌‌های لازم بود تا به این ترتیب شاهد رشد بخش باشیم.
دکتر واعظی با اشاره به اقتصاد مقاومتی بخشی از آن را جذب سرمایه جهت تولید بومی عنوان کرد و گفت: باید دانشگاهها و مراکز پژوهشی به زنجیره ایده تا تولید توجه جدی کنند و با جذب سرمایه در این بخش شاهد شکل گیری تولید بومی باشیم.
وی با تاکید بر تقویت شرکت‌‌های دانش بنیان از نظر فنی، مالی و فرهنگی ادامه داد: از نظر مقرارت هم باید شرایط رشد آنها را فراهم کنیم.
وزیر ارتباطات در بخش دیگر سخنان خود، با تقدیر از زحمات مهندس خسروی در دو سال گذشته در توسعه زیرساخت کشور، افزود: این حوزه از حمایت‌‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی و شورای عالی فضای مجازی برخوردار شده است و امیداورم به تحقق منویات مقام معظم رهبری و تحول در بخش بینجامد.
دکتر واعظی گفت: امیدوارم با همکاری هم این حوزه جای فعالیت زیادی دارد، بتواند به نظام و مردم کمک کند.

X