دکتر واعظی با اساتید پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات ، پژوهشگاه فضایی و دانشکده پست و مخابرات دیدارکرد
دراین مراسم که با حضور وزیرارتباطات و معاونان وی واعضای هیات علمی برگزارشد؛ دکتر بدیع معاون پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات علت فرازونشیب دراین مجموعه را اهمیت پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات عنوان کرد و افزود: حضور دکتر خوانساری به عنوان شخصیتی فناورانه دراین مجموعه راهگشا بوده است
وی با بیان اینکه مقوله فناوریهای ارتباطی و پیشرفت درآن نیازمند سعه صدراست افزود: امیدواریم درپناه حضرت حق گامی موثر در پیشبرد و اعتلای فناوریهای حوزه ICT برداریم.
درادامه دکترابراهیمی به عنوان نماینده اعضای هیات علمی پژوهشگاه فضایی گفت: فعالیت در فضای دانشگاهی با حضور دانشجویان بسیار متفاوت از کار در پژوهشگاه است؛ چرا که در دانشگاه یک برنامه مشخص برای تدریس و کار پژوهشی وجوددارد.
وی به دغدغههای معیشتی اعضای هیات علمی در پژوهشگاه اشاره کرد و افزود: نیازمند طرح آیین نامهها وارتقاء نوع نگرش نسبت به اعضای هیات علمی هستیم؛ چراکه در بسیاری موارد خواستههای دیگری به جای فعالیتهای علمی صرف مطرح می شود.
ابراهیمی با بیان اینکه هیات علمی مقوم کارعلمی و توسعه فناوری است افزود:لازم است به دغدغههای موتور محرکی دانش، دروزارت ارتباطات توجه ویژه شود.
وی تشکیل شورای علمی متشکل ازاین سه واحد پژوهشی دروزارت ارتباطات را خواستارشد و گفت : همسان سازی درحل مسایل هیات علمی ضروری است.
درادامه مراسم دکتر محمدزاده نماینده اعضای هیات علمی دانشکده علمی وکاربردی پست و مخابرات اظهارداشت:پس از واگذاری این دانشکده درسال 1389 به مخابرات ایران به دلیل ماهیت خصوصی آن این مرکز مورد بی مهری قرار گرفتة چراکه دانشکده سودده نبود.
وی بازگشت به وزارت ارتباطات را فرصت مغتنمی دانست تا این دانشکده بتواند وزارت ارتباطات را درارائه دورههای کوتاه مدت و بلند مدت آموزشی یاری دهد.
معاون ارتباط با ITU از طریق وزارت ارتباطات را نقطه عطفی برای دانشکده عنوان کرد و ادامه داد: خواهشمندیم با تعیین هیات امنا درجهت هدفگذاری بهتر و تعیین اعضای هیات علمی گام موثری برداشته شود.
دراین مراسم دکترواعظی از دکتر بدیع به عنوان پیشکسوت عرصه علم ودانش تقدیر کرد.