دکتر خوانساری بر نگاه ملی به حوزههای علمی و پژوهشی تاکید کرد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر خوانساری درآیین گشایش این سمپوزیوم با بیان ماموریتهای این پژوهشگاه در چهار حوزه مختلف، گفت: ارائه مشاوره به مجموعه وزارت ارتباطات، رصد و آینده پژوهی فناوری، آموزش و توسعه بومی سازی فناوری در کشور از طریق این مرکز صورت میگیرد.
وی با تاکید برنگاه ملی به حوزههای علمی و پژوهشی اظهار داشت: در حال حاضر این پژوهشگاه در شش حوزه مختلف فعالیت میکند.
دکتر خوانساری جویشگر بومی را که در دو سال گذشته با شتاب خوبی پیشرفت کرده است را به عنوان یکی از عناصر مهم شبکه ملی اطلاعات برشمرد و گفت: رایانش ابری، نسل پنجم تلفن همراه، دادههای عظیم به عنوان زیرساختهای مهم در این پژوهشگاه به خوبی دنبال میشود.
وی انتقال فناوری به شرکتهای دانش بنیان را از جمله دیگر اقدامات این مرکز عنوان کرد و افزود: در حال رصد فناوری و تهیه نقشه راه جامع توسعه آن در کشور هستیم تا با ایجاد زیست بوم جامع به توسعه بومی فناوری در کشور کمک کنیم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در خصوص پارک فاوا نیز گفت: در شش ماه گذشته زیرساخت اولیه این پارک شکل گرفته است و امیدواریم در شش ماه دوم میزبان شرکتهای مناسب در این حوزه باشیم.
وی ایجاد این پارک را فرصت مناسبی برای پژوهشگاه دانست و افزود: از طریق بستر سازی و با رعایت ملاحظات قانونی برنامههای پنجم و ششم توسعه امیدواریم با استقرار شرکتهای زایشی و نوپا در این پارک بتوانیم با همکاری دو جانبه محصولات بومی دارای ارزش افزوده به جامعه ارائه کنیم.
دکتر خوانساری در ادامه حمایتهای وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری را زمینه ساز جذب متخصصان ایرانی خارج از کشور برشمرد و گفت: در این سمپوزیوم متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور با ارائه مقاله حضور یافته و در سال گذشته هم، 19سخنرانی علمی از این پژوهشگران را در این مرکز برگزار کردیم.
وی با تقدیر از زحمات کمیتههای علمی و اجرایی این سمپوزیوم، آن را محل خوبی برای تضارب آرا، افکار و ایدههای جدید در حوزه فاوا دانست و ابراز امیدواری کرد این همایش بتواند زمینه به روز شدن اطلاعات و بهره گیری از آن در جهت توسعه صنعت و دانشگاه فراهم آورد.