برگزاری نخستین دوره مجازی بین المللی مشترك پژوهشگاه ICT با مراکز تعالی ITU

شماره :
42213
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:39
دسته بندی

برگزاری نخستین دوره مجازی بین المللی مشترك پژوهشگاه ICT با مراکز تعالی ITU

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر مریم طایفه محمودی در خصوص جزئیات اين دوره بین‌المللی، اظهار کرد: چندی قبل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات میزبان جلسه ای با مدیران مراکز تعالی ITU بود که یکی از دستاوردهای آن برای کشورمان، اخذ موافقت ايشان جهت برگزاری چهار دوره مشترک با  مراكز تعالي کشور هاي ايران، چين، مالزي و هند زیر نظر ITU بود.

وی گفت: بر این اساس قرار شد تا نخستین دوره مشترک پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات همراه با آکادمی اینترنت اشیاء (به عنوان مركز تعالي حوزه اينترنت اشياء در ايران) و ITU در قالب تفاهمی که با مراکز تعالی ITU در منطقه آسیا و اقیانوسیه به وجود آمده بود، تحت عنوان «تحول دیجیتال؛ بهسازی دسترس ‌پذیری مبتنی بر اینترنت اشیاء برای توان‌خواهان» برگزار شود.

طایفه محمودی در خصوص زمان و نحوه برگزاری این دوره خاطرنشان کرد: این دوره 22 الی 28 اردیبهشت 99، به زبان انگليسي و به صورت برخط، بر روی پلتفرمITU  برگزار می شود و با توجه به شیوع ویروس کرونا، هزینه این دوره جهت استفاده علاقمندان به صورت رایگان است.

مدیر دفتر آموزش و همکاری های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه ICT همچنین تاکید کرد به شرکت کنندگانی که دوره را به خوبی پشت سر بگذارند و حد نصاب لازم را در ارزیابی دوره بدست آورند، مدرک بین‌المللی ITU‌ ارایه می‌گردد.

وی با اشاره به سرفصل های اصلی نخستین دوره بین المللی اینترنت اشیا، گفت: آشنایی با مفاهیم تحول دیجیتال، وي‍‍‍‍‍ژگي ها، الزامات و اثرات ICT و فناوری های نوین مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، واقعیت افزوده و .... جهت ارتقای دسترس پذيري افراد توانخواه و افرادي با نياز هاي خاص و همينطور آشنايي با فناوري هاي توانمندساز و سامانه هاي هميار مبتني بر اينترنت اشياء بطور خاص همراه با نمونه هايي كه در حال حاضر در ايران توسعه يافته و مورد استفاده هستند، از سرفصل های اصلی این دوره به شمار می روند.

 مدیر دفتر آموزش و همکاری های علمی و بین‌المللی پژوهشگاه ICT یادآور شد: علاوه بر ارائه تجربيات كشورهاي مختلف ، قرار است نمونه هايي موفق از سامانه ها و تجهيزاتي كه بويژه براي افراد نابينا و ناشنوا در ايران  توسعه يافته و مورد استفاده قرا مي گيرند، توسط مدرسيني  از ميان خود اين افراد ارائه شود.

وی اشاره كرد: خوشبختانه در ايران نيز فعاليتهاي بسيار خوبي در بخش هاي دولتي و خصوصي انجام يافته كه معرفي آنها به ساير كشورها مي تواند بسيار مفيد و قابل توجه باشد و ما نيز در جلسات گروه مطالعاتي ITU (SDG1/ Q7) بصورت مرتب و ادواري  این دستاوردها را ارائه می کنیم  كه بسيار هم مورد استقبال قرار مي گيرند.

طایفه محمودی در پایان اعلام کرد که علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره می‌توانند از طریق لینک پیش‌ ثبت‌نام https://www.iotaci.com/events/digital-transformation-enhancing-iot-driven-accessibility-pwd اقدام کنند.

X