بارگذاری مقالات هفتمین سمپوزیوم بین‌المللی مخابرات

شماره :
43690
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:42
دسته بندی

بارگذاری مقالات هفتمین سمپوزیوم بین‌المللی مخابرات

به گزارش سیتنا، دکتر «محمود کمره‌ای» در گفت‎وگو با ستاد خبری هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014)، گفت: این سمپوزیوم چه از نظر دریافت مقالات از کشور‌های مختلف و چه از نظر حضور محققین در سطح معیار‌های بین المللی برگزار می‎شود.

وی در ادامه با تاکید بر داوری علمی و تخصصی مقالات ارسال شده به این سمپوزیوم، افزود: کمیته علمی بلافاصله بعد از بارگذاری سایت، کار خود را آغاز کرد و کنترل و داوری علمی و تخصصی خود را بر محتوای ارسال شده انجام داد. البته باید اشاره کرد که بخشی از داوری از سوی داوران و کمیته علمی داخلی و بخشی از سوی داوران و کمیته علمی خارجی انجام و مقالات در چندین مرحله مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

 

رییس کمیته علمی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات، هدف از برگزاری این سمپوزیوم را ارائه دستاورد‌های علمی عنوان کرد و گفت: هدف از برگزاری این سمپوزیوم ایجاد یک محیط تبادل‌نظر علمی، ارائه آخرین دستاورد‌های تحقیقاتی و هم‌چنین استفاده از این نتایج آن در فعالیت‌‌های مورد نیاز در کشور است.

 

دکتر کمره‌ای مهم‌ترین ویژگی این کنفرانس را تخصصی بودن آن دانست و اذعان داشت: مهم‌ترین ویژگی این سمپوزیوم بین المللی را شاید بتوان در این قسمت دانست که این سمپوزیوم به طور کاملا تخصصی برگزار می‌شود و صرفا در رابطه با مسائل مربوط به مخابرات است.

وی در ادامه افزود: ما در کشور کنفرانس‌‌های خوب و متعدد دیگری هم داریم مثل کنفرانس‌‌های مهندسی ولی هیچ کدام به این صورت و کاملا تخصصی در زمینه ICT نیست.

رییس کمیته علمی هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات از دیگر وجوه تمایز این کنفرانس با سایرین را جهت‌گیری مشخص و هدفمند آن دانست و گفت: در کنفرانس امسال سعی کردیم جهت گیری مقالات انتخاب شده و همچنین مطالبی که در کنفرانس ارائه می‌شود و مباحث سخنرانان مدعو، در جهت رفع نیاز‌های کشور و کاربردی باشد. یعنی علاوه بر انتشار نتایج دستاورد‌های تحقیقاتی، نگرش‌‌های مفیدی در حهت رفع مسائل و نیاز‌های مخابراتی کشور هم وجود داشته باشد.

کمره‍‎ای درباره تعداد مقالات ارسال شده به این سمپوزیوم مخابراتی، خاطرنشان کرد: در این سمپوزیوم 613 مقاله دریافت شد که در مجموع 263 مقاله برای ارائه پذیرفته شد. البته باید تاکید کنم که عدم پذیرش مقالات به معنی ضعف آنها نبوده، بلکه به دلیل محدودیت زمانی و عدم وجود امکانات ارائه است.

وی همچنین افزود: تعدادی از مقالات در کارگاه‌ها به صورت شفاهی ارائه می‌شوند و برخی نیز ارائه پوستری دارند.

 

رییس کمیته علمی سمپوزیوم مخابرات، گفت: در برنامه‌ریزی کارگاه‌ها به این موضوع توجه شد که موضوعات موازی در کنار هم و در زمینه شبکه، مخابرات، امنیت، ادوات مورد نیاز صنعت مخابرات و سایر موضوعات تخصصی مرتبط ارائه شود.

وی در خضوص ارتقاء سطح بهره‌وری سمپوزیوم، گفت: برای اینکه از حضور سخنرانان مدعو استفاده بهتری صورت گیرد، برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شد که هر یک از مجموعه نشست‌ها با یک سخنران مدعو در یک سالن مشترک آغاز شده و بعد شرکت‌کنندگان در سالن‌‌های موازی برای نشست‌‌های تخصصی توزیع شوند.

کمره‌ای درباره سخنرانان مدعو نیز، گفت: با دعوت از 11 سخنران مدعو، سعی شد تا عملا محور‌های اصلی و زمینه‌‌های ملی سپموزیوم را پوشش دهیم.

وی درباره کارگاه‌‌های این سمپوزیوم نیز، گفت: مجموع 17 کارگاه آموزشی از بین پیشنهاداتی که از سراسر کشور داشتیم، انتخاب شده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر فعالیت‌‌های جنبی سمپوزیوم، گفت: در کنار سمپوزیوم و کارگاه‌‌های آموزشی، نمایشگاهی از دستاورد‌های تخصصی شرکت‌‌های منطبق با فعالیت ICT برگزار خواهد شد. این رویه کمکی است که مجموعه کاملی از تولیدات علمی در کنار مقالات کنفرانس، به صورت توضیحات بیشتر در اختیار محققان قرار گیرد.

 

کمره‌ای در خصوص سطح علمی مقالات دریافتی این سمپوزیوم، خاطر نشان کرد: مقالات این سمپوزیوم ایندکس ISI می‌گیرند و این مساله مورد توجه بسیاری از افرادی است که در این سمپوزیوم شرکت کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: از طریق این سازمان بین المللی، مقالات سمپوزیوم در همه جای دنیا قابل دسترس است و امسال، سومین سالی است که موفق به ثبت در این نهاد علمی شدیم.

رییس کمیته علمی هفتیمن سمپوزیوم بین المللی مخابرات، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کردیم با انجمن مهندسی مخابرات امریکا (IEEE) ارتباط برقرار کنیم. به این ترتیب توانستیم مجوز این نهاد علمی معتبر بین المللی را برای مقالات پدیرفته شده در سمپوزیوم به عنوان سمپوزیوم مورد تایید آنان کسب کنیم و این مقالات در سایت IEEE بارگذاری می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: این موسسه، مهمترین موسسه علمی جهان در زمینه مهندسی مخابرات است که خوشبختانه سمپوزیوم ما را مورد تایید قرار داده است.

 

گفتنی است؛ هفتمین سمپوزیوم بین المللی مخابرات (IST2014) از 18 تا 20 شهریورماه در محل پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود.

X