انعقاد تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه ICT با مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودروی سایپا
به گژارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات این تفاهم نامه با هدف بهره مندی از توان طرفین در زمینه ی مشارکت در تولید اولین خودروی هوشمند در کشور، توسعه قابلیت های خودروهای متصل ، ارائه بسترهای رایانش ابری و توسعه نرم افزارهای مرتبط بر این بستر ، به کار گیری کلان داده ( Big Data) جهت پردازش رفتار خودرو و راننده، رخدادهای امنیتی و اطلاعات مرتبط و طراحی و تولید نمونه قطعات با فناوری پیشرفته الکترونیکی مورد نیاز خودرو منعقد گردید.
دکتر حسینزاده عضو هیئتمدیره شرکت سایپا در این نشست گفت: خوشبختانه توانمندی خوبی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد و همکاری در پروژههای خودروی الکتریکی، خودرو متصل، تولید سنسورهای مختلف و ... می تواند زمینه همکاریهای مشترک باشد. تعامل در پژوهشگاه در صرفهجویی هزینهها و افزایش راندمان کارها تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.
مهندس رادمنش مدیرعامل مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودروی سایپا ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص عملکرد مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودروی سایپا نقش ICT در عرصه خودروسازی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: درحالیکه در انتهای سال 2020 استفاده از خودروهای الکتریکی نسبتذبه ابتدای همین سال رشدی سریع و سه برابری داشته که نشاندهنده سرعت رشد فناوری در این حوزه است.
دکتر یزدانیان نیز در این جلسه گفت: در مجموعه پژوهشگاه ICT، آزمایشگاه های بسیار خوبی داریم. موضوع امنیت در بحث خودروهای متصل بسیار مهم است و ما میتوانیم در این موضوع نیز به بخش خودروسازی کمک کنیم.
دکتر یزدانیان ادامه داد: موضوع خیلی مهم دیگر بحث car as a service است، یعنی در دهههای آینده خودرو بهعنوان یک خدمت مطرح میشود نه یک محصول و به عبارتی خودرو در خدمت مجموعه حملونقل خواهد بود و همین امر آینده طراحی و ساختار خودروها را متحول خواهد کرد.
وی ادامه داد: ورود وزارت ارتباطات به نسل پنجم ارتباطات و انتقال این فناوری به کشور یکی از مبانی اصلی تولید خودرو متصل (connected car) می باشد . درپایان این جلسه تفاهمنامه همکاری بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا به امضاء رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل و عضو هیئت مدیره مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودروی سایپا رسید.