استقبال بیش از 270 شرکت کننده از نخستین دوره برخط بینالمللی پژوهشگاه ICT با مراكز تعالي ITU
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، این دوره بینالمللی مشترك با حضور شرکت کنندگانی از 54 کشور مختلف، به مدت 7 روز به زبان انگليسي و از طریق سکوی ITU، تحت عنوان «تحول ديجيتال: بهسازي دسترس پذيري مبتني بر اينترنت اشياء براي توانخواهان» برگزار شد.
دوره مذکور به منظور آشنایی و ارتقاء دانش و بینش دانشجویان، پژوهشگران، سیاستگذاران، کارشناسان و متخصصان علاقمند به حوزه بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت ارائه خدمات مناسب به افراد توانخواه، ارائه گردید.
شایان ذکر است که آشنایی با مفاهیم تحول دیجیتال، ويژگيها، الزامات و اثرات ICT و فناوریهای نوین مانند اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده، جهت ارتقای دسترسپذيري افراد توانخواه و افرادي با نيازهاي خاص و همينطور آشنايي با فناوريهاي توانمندساز و سامانههاي هميار مبتني بر اينترنت اشياء، همراه با نمونه هايي كه در حال حاضر در ايران توسعه يافته و مورد استفاده هستند، از سرفصلهای اصلی این دوره بودند.
بر اساس این گزارش، آمادهسازی محتوا و تدریس دوره از همکاری میان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، آکادمی اینترنت اشیاء و شرکت پکتوس شکل گرفت، که به عنوان یکی از همکاریهای موفق بین بخشهای دولتی، خصوصی و سازمانهای بینالمللی به شمار میرود.
گفتني است كه مدرسان دوره از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (دکتر مریم طایفه محمودی، دکتر پروین احمدی، سهیلا عسگری و دکتر کامبیز بدیع)، از آکادمی اینترنت اشیاء (دکتر فرزاد ابراهیمی) و از شرکت پکتوس (مهندس رامین فرجاد، امیر سرمدی و امید هاشمی) و پشتیبانان فنی دوره از آکادمی اینترنت اشیاء (مهندس حمید نقیزاده و مهندس امیرحسین حدادی) بودند.
استقبال بیش از 270 شرکتکننده از 54 كشور مختلف از دستاوردهاي ارزشمند اين همكاري مشترك محسوب ميگردد.