ارائه شاخص‌های ارزیابی خدمات طرح جویشگر بومی

شماره :
43079
آخرین به روزرسانی :
سه شنبه 1402/06/28 ساعت 16:40
دسته بندی

ارائه شاخص‌های ارزیابی خدمات طرح جویشگر بومی

در این نشست، مجری طرح جویشگر بومی معیار‌های ارزیابی خدمات اولویت نخست طرح جویشگر بومی را در قالب خدمات طرح "جویشگر، سرویس خبر، ترجمه ماشینی، جویشگر نقشه و ایمیل" برای حاضران بیان کرد.

دکتر "علیرضا یاری" با تقسیم‌بندی ارزیابی خدمات طرح به سه دسته "شاخص‌‌های کارکردی"، "شاخص‌‌های غیرکارکردی" و "شاخص‌‌های کسب‌و‌کار"، ویژگی‌‌های هر یک از این شاخص‌ها را برای اعضای کارگروه تشریح کرد.

وی با بیان اینکه ارزیابی پروژه‌ها با مدل مسابقه صورت می‌گیرد، اظهار داشت: در این مدل، سهم "خروجی پروژه پژوهشی" 20 درصد (خروجی‌‌های هر فاز از قرارداد)، "ارزیابی دقت و کیفیت محصول" 30 درصد (براساس شاخص‌‌های کمی خدمات و محصول‌ها)، "ارزیابی رضایت کاربران" 20 درصد (براساس نظرسنجی) و "ارزیابی بازار و گردش مالی"  30 درصد (براساس شاخص‌‌های کمی مدل کسب‌وکار) پیش‌بینی شده است.

در ادامه این نشست، حاضران پیرامون موارد مطرح شده به تبادل نظر پرداختند.

 کارگروه فنی طرح جویشگر بومی متشکل از مسئولان طرح، کارشناسان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کارشناسان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیران شرکت‌‌های خصوصی فعال در این زمینه و برخی از خبرگان این بخش است که خروجی نشست‌‌های این کارگروه برای ارایه و نهایی شدن به شورای راهبری طرح جویشگر بومی فرستاده می‌شود.

علاقه‌مندان برای دسترسی به تمام اطلاعات مربوط به طرح جویشگر بومی می‌توانند به پایگاه اینترنتی این طرح به نشانی ""www.didras.ir مراجعه کنند.

X