اجرای طرح هم کدسازی به توسعه کشور کمک خواهد کرد
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس خسروی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در مراسم پایان هم کدسازی تلفن ثابت در سراسر کشور با ابراز خرستدی از انجام این طرح بزرگ، تعداد استانهای هم کدشده تا سال 92 را چهار استان برشمرد و گفت: در دولت تدبیر و امید و تنها در یک سال، 27 استان باقیمانده با موفقیت و کمترین تغییرات در نامبرینگ مشترکین هم کد شدند که یک نمایش عظیم از همکاری، همدلی و همراهی همه دست اندرکاران طرح بود.
وی خاطر نشان کرد: بحث هم کدسازی، دو مقوله اصلی دارد نخست یکی شدن کدها در استانها و دیگری تاثیر مستقیم در هزینه مردم که در نهایت منجر به پیاده سازی مفهوم عدالت در شبکه شد.
مهندس خسروی اهمیت طرح را، سادگی و قابل فهم بودن الگوی شماره گذاری عنوان کرد و افزود: ارتقای کیفیت سرویسهای ارایه شده به مشتریان، همخوانی و هماهنگی با ویژگیها و ساختار شبکه مخابراتی، ارایه الگوی مناسب موجود آدرس دهی و شناسایی مبدا و مقصد یک ارتباط از مسایل مهم در این طرح است.
وی با بیان این که ما در جامعه جهانی حضور داریم و هم کدسازی جزء الزامات و توصیههایITU است، خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از منابع ملی نامبرینگ، برقراری عدالت ارتباطی، استفاده بهینه از تجهیزات سوئیچینگ و کنترل و عدم تغییر در شمارههای واگذار شده به کاربران در یک دوره زمانی نسبتاً طولانی از مزایای این طرح است که موجب توسعه کشور میشود.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با اشاره به نقش شرکت ارتباطات زیرساخت در این طرح خاطر نشان کرد: در مجموع اصلاح دیتابیسها، صدور 31 سند همکدسازی استانی جهت اقدام همزمان توسط اپراتورهای مخابراتی کشور، و بیش از 100 هزار نفر ساعت کار در این موضوع از طریق مدیریت شبکه شرکت زیرساخت صورت گرفت، تا شاهد به بارنشستن زحمات تمام عزیزان باشیم.